Huren

Waar in Europa zijn er zulke plekken te vinden met een eindeloze kustlijn, gezellige strandtenten, fantastische outdoor mogelijkheden, groot duingebied en dat dan ook nog op ± 30 minuten afstand van drukke hotspots is als Amsterdam en Haarlem? Juist ja, in Zandvoort aan Zee.
Wij zijn er trots op en verwelkomen u graag!

Vakantie

Is het tijd voor een welverdiende vakantie, een romantisch weekendje aan zee of een culturele trip?
Smiling Host biedt voor iedere reiziger een passende optie. Kennemerland en omgeving biedt een zee van mogelijkheden en is een perfecte uitvalbasis voor een geslaagde vakantie. Het aanbod van vakantie woningen en appartementen is heel divers dus klik op boeken en kijk of uw perfecte vakantie locatie nog beschikbaar is.

Boeken

Bedrijven

Smiling Host helpt u het verblijf te vinden dat bij uw medewerkers of collega's past. Of u nu op zoek bent naar huisvesting voor een korte of een wat langere periode, een luxe appartement of een eenvoudige kamer, wij helpen u graag. Huisvesting dat voelt als thuis vormt de basis voor een prettig verblijf tijdens de werkperiode. Tussen ons gevarieerde aanbod kan zomaar het verblijf zitten waar u naar op zoek bent. Bekijk ons aanbod of geef uw wensen door en dan nemen wij contact met u op!

Boeken

Tijdelijke woonruimte

Op zoek naar een tijdelijke woonoplossing in omgeving Kennemerland? Smiling Host zoekt de perfecte match voor huurders. 

Een maand huren ter overbrugging van een nieuwe woning, verbouwing of welke reden dan ook, binnen ons gevarieerde woonaanbod kan zomaar het verblijf zitten waar u naar op zoek bent. 

Bekijk ons aanbod of geef uw wensen door via het contactformulier en dan nemen wij contact met u op!

Contact